Dobrodošli na spletni strani Društva Alumni UL FRI - društva diplomantk in diplomantov Fakultete za računalništvo in informatiko univerze v Ljubljani. Dobrodošli domov!

Društvo Alumni UL FRI deluje v okviru Fakultete za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani. Združuje diplomante in učitelje nase fakultete. Z ohranjanjem vezi med različnimi generacijami diplomantov tako želimo prispevati k izmenjavi mnenj in informacij diplomantov računalniške stroke.

Strmimo k osebnem in strokovnem razvoju diplomantov FRI tudi po študiju. Društvo Alumni UL FRI omogoča sodelovanje med poslovnimi partnerji, fakulteto in študenti, skrbi za štipendiranje študentov ter organizira srečanja in seminarje. Z ohranjanjem medsebojnih odnosov in pripadnosti stroki lahko prispevamo k razvoju tako akademske kot tudi gospodarske skupnosti.

Področje računalništva in informatike je razvijajoče se področje, zato je pomembno, da skupaj strmimo k novim dosežkom in razvoju.

Društvo Alumni UL FRI je neprofitna organizacija in se zanaša predvsem na delo in pomoč svojih članov. Z vašo pomočjo bosta Alumni UL FRI in fakulteta močnejši. Vabimo vas, da se nam pridružite in tako lahko skupaj ustvarjamo nove svetove!
Sponzor spletne strani:
kontakt

Društvo Alumni UL FRI
Tržaška 25
1000 Ljubljana
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.